Kaptensgården

Kaptensgården

söndag 6 december 2015

Väntan leder till eftertanke

Då Väntan på byggstart känns som en evighet fortsätter vi plöja bloggar o inspireras! Vi har reviderat en hel del beslut, främst gällande kakel (Igen!!). Nu blir det helkaklat i köket, ända upp till tak, 10*20.


 Det innebär troligtvis att vi får sätta upp en hylla mellan de två fönstrena för att köket inte ska upplevas för hårt med allt kakel. Lite kokböcker, udda porslin, lampa o grön växt gör nog susen. 


I hallen, badrummen o tvättstugan står vi fast vid vår Ölänska Nordic stone. Det får bli en variation på storlekar för att få till bra fall men allt i samma serie. Vi har även tänkt oss en fondvägg med klinkers bakom den vita badrumsmöbeln. O då ska den vara stående, inte liggande. 

Tacksam att vi inte ångrat några beslut gällande planlösning o kök iallafall, då hade det varit värre. 

Vi har börjat köpa lite grejer till huset bla rottingstolar från Granit och Lysekils stjärnlampor till pojkarnas rum. 


I dagarna ska vi beställa vinkylen som Vedum så snällt lyckades stuva in på köksritningen i sista sekund. Under mellandagsrean ska jag hålla utkik efter Badkaret Sense från Westerbergs som vi bestämt oss för. 


Nu är det knappt 10 veckor kvar till husleverans.. Till veckan ska grundritningen vara färdig. Känner mig ändå tveksam till att det kommer hinna hända så mycket innan jul. Men vi hoppas. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar