Kaptensgården

Kaptensgården

onsdag 24 juni 2015

Inspirationen tryter..


När vi nu ska flytta om drygt två månader är det svårt att finna motivation här hemma. Det är tråkigare än vanligt att städa o inte tala om att fixa i garderober mm. Det är ju knappt någon idé. Det enda vi är rädda för är att nåt ska gå sönder som vi måste ersätta. 

Men idag planterade jag o småpojkarna iallafall blommor så att det åtminstone ser ut som vi bor här fast både jag o E redan flyttat in i nya huset tanken. 

Lätt att förtränga att vi ska bo nio månader i ett annat litet hus. Det är ju en hel graviditet och det är lång tid har vi fått erfara två gånger. 

Dahlia från Skinskatteberg, inne på sitt andra år. 

Gällande bygget väntar vi på att Vedum ska ge oss sista prisuppgifterna på lådinredningen. Efter att vi korrläst Underlaget från Eksjöhus igår igen o fann en del felaktigheter eller snarast detaljer som vi vill få förtydliga så väntar vi på nytt exemplar från säljaren. Vill skriva på o lägga avropet på lådan senast fredag. O eftersom allt dragit ut på tiden gällande kök o diverse så beräknas nu husleveransen till vecka 4-5. Vi borde ändå kunna flytta in till midsommar som vi hoppats på från början. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar