Kaptensgården

Kaptensgården

måndag 15 juni 2015

Kök, dörrar och besiktning


Fick innan helgen specifikationen från Vedum för de tillval vi gjorde förra veckan. Priset för att ändra samtliga skåp till lådor landade på en nivå vi räknat med men bänkskivan...! Galet vilka priser, ändå har vi valt bort det vi helst vill ha. Ek, betong o marmor var bara att slopa. Men 37 000kr för laminat, Metallina, känns för mig helt ologiskt. Om vi dessutom ska ha 4 cm istället för 3 cm tjock blir det tillägg på 4000kr. Vi känner oss inte så nöjda då skarvarna inte hamnar så snyggt. Bänkskivorna finns endast som 3,60m. Vi har bokat in nytt möte för finjustera lite annat också. Bla vill vi ha lådor under vitrindelen istället för ovanför för att inte få så tung känsla. Vi hittar inte heller riktigt rätt vad det gäller diskho, favorit är Franke vela. Nu petar vi runt i ritningen, väldigt trevligt göromål. Får vi klart det här kan vi skriva på avropet. 

Här är vitrindelen som vi ska möblera om.  Påpekat av svärfar. 
Vid köksön kommer 4 personer kunna sitta o äta med gott om plats.,
Likväl, ovanför kyl o frys vill vi att skåpluckorna ska öppnas nerifrån o upp

Annars surfar jag ytterdörrar. Vi ska ha en pardörr med glas. Frågan är hur mycket glas?  Känns lite osäkert med alltför mycket glas m tanke på insyn mm. Återigen detaljer men ack så viktiga! 
Den här ligger inne på ritningen 
Den här gillar jag! Men vi ska ha kvar glas/ljusinsläpp ovanför dörren enl ritning.

Positivt idag är annars att besiktningen av vårt nuvarande hus m köparen o besiktningsman gick bra. Inga konstigheter. Tacksam för det. 

Nu viker vi ner oss efter en intensiv helg med bröllop, släktbesök, födelsedagskalas och en himla massa husrelaterat prat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar