Kaptensgården

Kaptensgården

tisdag 9 juni 2015

Många beslut fattades idag

Vilken dag! Mötet på Vedum var otroligt inspirerande. Vår säljare där är sakkunnig o effektiv. Kommer med tips o idéer utan att vara för på. Hon har förstått vår blyertsskiss o skapat ett kök som överensstämmer väldigt väl med våra tankar. Det kommer att bli så härligt, 26 kvm med en stor köksö, inga överskåp förutom en vitrindel, stort hörnskafferi o sittbänk under fönster. Precis allt fick vi med, hoppas bara priset för tillvalen känns ok när de väl kommer. Köksluckor blev ett lätt val tillslut när vi väl stog där- vit slät-lagom blank. Till det fixar vi egna handtag, vi funderar på krom o bruntläder. Kan ändras.. 😜Bestämde även möbler till tvättstugan, valde till tre överskåp så det blir komplett. 
Tittade även på deras badrumsinredning, senare på eftermiddagen hos Eksjö slog vi till på Tidy -dubbelhandfat m fyra lådor o stor spegel. Bra möte.


 

Väl hos Eksjöhus fortsatte effektiviteten med stor genomgång, rum för rum. Här fick vi också besluta om vitvaror till köket. Efter mycket fram o tillbaka bestämde vi häromdagen att vi väljer rostfritt. Känns flott att få allt från Miele, ett märke vi tidigare valt bort då vi tyckt det är för dyrt. Tvättmaskin o tumlare noterades också. 

Nu kvarstår några svåra väl vilket bla är bänkskivan i köket, lutar åt laminatskivan LG -collection Metallin. Spisfläkt-lutar åt Thermex Toulouse.. Och diskbänk, har flera på lut, Franke Vela kanske?! Klinkers väntar vi med, säljaren berättade att vi kan avvakta tills huset är på plats o vi själva kan konka runt på lite plattor o känna oss för. Låter grymt! 

Skönt att det är på gång. Fick med oss Avrops-avtalet hem så vi kan signera när köket är ok. Sen beställs huset, vad jag förstår! 

Plöjer bloggar just nu, inspireras, suktar, räknar o drömmer! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar