Kaptensgården

Kaptensgården

tisdag 9 februari 2016

En vecka kvar...

Nedräkningen har börjat på riktigt, det är EN vecka kvar till husresning!! Tur det för vi är så jäkla less på att vänta! Vecka 7 har känts som en avlägsen hägring, fick datumet tidigt i höstas o vi har räknat månader, veckor och nu äntligen dagar.

Hoppas att det kommer känns lättare för oss i vår lilla stuga när vi får se vårt nya hus ta form rent fysiskt. Aldrig mer 70 kvm, tillfälligt eller inte, det här tär på humöret. 

Hur som helst, vi stötte på byggaren uppe på tomten häromdagen. Han berättade att på fredag kommer bygghutten och att ställningarna ska upp i samma veva. På måndag sätts syllen dvs fästplanka mellan grund och yttervägg. Men det bästa av allt, på ONSDAG kommer vårt hus! Känns overkligt och lite läskigt, kommer det se ut som vi tänkt oss? Vi har aldrig sett huset live eftersom vi är först ut med Kaptensgården. Väldigt märklig känsla då jag ser huset framför mig så väldigt klart och tydligt. 

Sista veckorna har plattan använts som cykelbana och traktorgarage, alltid nåt. 

Här står K i köket..

4 kommentarer:

  1. Äntligen! Jag känner med er!
    /vinkelhuset

    SvaraRadera
  2. Är riktigt häftig känsla när huset kommer och satan vad fort det går den dagen!

    //Nybyggare
    Husinspiration och inredningstips från Gudö

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad roligt att ni bygger Kaptensgården,ä! :) Vore kul att komma i kontakt med dig/er! Vi är en familj som drömmer om att bygga just detta hus,men först om ett par år.. Mvh/Caroline med familj från hölö

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Det är bara att höra av er om ni vill komma o kika på huset när det börjar bli klart fram mot vårkanten. sandra_wigren@yahoo.com

      Radera