Kaptensgården

Kaptensgården

söndag 17 september 2017

Finalist i Årets Hus!

Vi blev tillfrågade innan sommaren om Eksjöhus fick nominera vår Kaptensgård till tävlingen Årets Hus som arrangeras av Allt om Villor & Hus. Absolut tyckte vi o nu har vi fått redan på att vårt hus är en av åtta finalister!


Text från Eksjöhus;

Tidigare i höstas nominerade vi vårt fina Kaptensgården som är byggt i Vaxholm till tävlingen "Årets hus". Nu har vi fått veta att huset blivit en av finalisterna som gör upp om priset som årets hus 2017. Riktigt kul & fin reklam för Eksjöhus!

Tidningen Allt om villor och hus som arrangerar tävlingen kommer nu under hösten ha ett stort reportage om finalisterna och läsarna kommer kunna rösta på sin favorit via webben. På hem & villamässorna i Stockholm & Göteborg under oktober månad kommer de ha en stor monter där finalisterna finns presenterade och mässbesökarna får rösta på sin favorit. Prisutdelning kommer ske på Stockholm Furniure Fair i februari 2018.

Mer info kommer under hösten.

Juryns motivering till vårt Kaptensgården:

KLASSISK STIL VID HAVET

På Resarö alldeles vid havet lät Sandra och Egon byggt sitt drömhus, på mark som släkten ägt i generationer. Valet föll på husmodellen Kaptensgården från Eksjöhus, som med sin klassiska skärgårdsexteriör smälter in bland åkrar och ängar. De fina snickeridetaljerna, takkuporna och herrgårdsspröjsen sätter stilen och drar blickarna till sig. Vilken charm!

Vår jury föll för det faktum att Sandra och Egons hem både har en klassisk design som för tankarna till äldre tiders herrgårdar samtidigt som det utstrålar modern arkitektur och exklusivitet. Invändigt öppnar sig fantastiska ytor, med högt i tak och ett fantastiskt lantkök som den givna medelpunkten. Vilken lyxig känsla av rymd! Här finns gott om utrymme för både umgänge och vila —  planlösningen ger möjlighet till såväl umgänge som enskildhet. Ett riktigt drömhus!

kaptensgarden-vaxholm.jpg


Så har Ni möjlighet, lägg gärna en röst på oss! 😍 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar