Kaptensgården

Kaptensgården

tisdag 28 juni 2016

Huset är vårt

Slutbesiktningen gick fint, huset är vårt- bara vårt! Snickaren gjorde nån slags knä-böjd-bugning vid överlämnandet av nyckeln. Haha! 

Kändes väldigt märkligt, nästan överväldigande när alla hade åkt o vi stod där i vårt fina hus, bara vi. 


Det känns magiskt sa vår 4 åring ikväll.  Och för den som inte vet hur det känns så är det en blandning mellan lycka o pirr i magen. Stämmer ganska bra det, klok pojke. 


Det här är delar av gänget som gjort vår husresa så lyckad. Stefan från M-bygg har haft hand om hela byggprocessen o fixat bra underleverantörer, allt från el till rörmokare, bara lovord! (Och dessutom är han grym på att platsbygga möbler efter suddiga skisser 😜).  Nästa man är Niclas på Eksjöhus, ska ni bygga hus- ring honom! Sist i raden målar- Thomas fr Happy Homes, han tillsammans med  Mäki har minst sagt gjort underverk med vårt hus. Bäst i test hela gänget. 

Man kan i det här läget inte Tacka dem nog, de har ju hjälp oss att förverkliga vår dröm. 

Nu är huset städat, köket uppackat, klädkamrarna har fått rejäla elfasystem. Vi börjar bli redo för flytt med andra ord. 
 
Imorgon kl 10;30 kommer flyttgubbarna med våra magasinerade saker medan vi själva tömmer stugan som är nedpackad i kartonger. Första natten i huset blir nog på torsdag.. Om inte redan imorgon.. återstår att se. 

Vilken dag! 


8 kommentarer:

  1. Känner igen känslan. Bara helt underbart. Stort lycka till i ert fantastiska hus.
    Kram/ Monica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Så glad att vi är på plats o att huset är så fint. Tacksam att vi har haft möjlighet att genomföra den här resan. ❤️

      Radera
  2. Grattis! Förstår att känslan är underbar. Själv får jag vänta till nästa vår på att uppleva den. Fattar inte hur jag ska stå ut på vägen. Lösvirke på öde ö tar sin lilla tid.. Med vänlig hälsning, Sofie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sofie! Det här har varit en otrolig upplevelse! Stort lycka till med ert husbygge ❤️

      Radera
  3. Kjempe fin farge på huset,hva heter den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Färgen heter skodde o är fr Demidekks o Jotuns färgkarta.

      Radera