Kaptensgården

Kaptensgården

söndag 30 augusti 2015

Sköna söndag!

Helgens flytt är i hamn o städtanterna gjorde en superflyttstädning, som alltid! 
Imorgon bitti lämnar vi nyckeln o avslutar affären. Men så märkligt det känns, vårt lilla fina kedjehus där vi bott m våra två små bebisar. För att fira att flytten är klar åkte vi till tomten o tog ner två träd, drog sly o vattnade plantorna. Påbörjade även projektet med att få bort all gammal mossa från det stora berget. Vi kunde rulla ihop mossan som en stor bynglig matta. Nu ser berget ut på samma sätt som när jag var liten. Högst upp på höjden finns en tall som det redan nu klättras i! 
Den gamla lekstuga får stå kvar när huset kommer, kanske målar vi om den i grått eller inte. Den har 30 år på nacken i år. Den rosa färgen målades över för några år sedan o den fick ny papp. Vi tänkte se till att dra fram el dit. 

Egon o pojkarna passade förra helgen på att klippa av gräsmattan o röja mer sly på tomtens södra sida. Det blev luftigt o vi börjar kunna visualisera hur vår nya trädgårdstomt kan se ut. 

Eventuellt blir det infart till tomten även från det här hållet. Plats för båten o något förråd. I sinom tid. 


På tomten finns några tallar o björkar som vi lämnat kvar. Tycker det är så fint när solen skiner igenom lövverket. De kanske ryker med tiden men jag hoppas inte det. 

Dagens lunch, pinnbröd o Bullens korv 

Nåja ny vecka nya tag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar